Braindisorder If you are not free to choose wrongly and irresponsibly, you are not free at all.

19Jan/140

Weekje voor 50 euro: dag twee

Vandaag: bezoek!

Dus gezellig koken voor twee op dag twee. Maar eerst genoten van de gemarineerde kip op brood. Dat is sowieso iets wat ik wel vaker doe en best kostenbesparend is (volgens mij) als je van die bulkproducten koopt. Groot inslaan, wat extra's maken en dat de volgende dag weer herbruiken of in het geval van rijst, een lekker toetje van maken.

Maar, vanavond op het menu stond gebakken gekruide aardappels. Heb nog steeds 5kg en voor het tentakels gaat groeien maar iets mee doen. En daarbij een half pak (250 gram) gyros. Ik had geen flauw idee hoe kruidig dat van zichzelf was uit de verpakking dus ik heb er niet al te veel bijgedaan daar voorgemarineerd/gekruid vlees nogal eens het zoutvaatje te zien krijgt. Beetje peper erbij was afdoende. Heerlijk een komkommer met een paar tomaten erbij versneden als salade en gekruid met de dressing van de Lidl.

Eveline heeft ons nog even benadrukt in een comment over dag één dat er niet met delen van de prijs gerekend mag worden, maar dat het bedrag op het bonnetje hetgene is waarmee gerekend moet worden. Daar was ik al vanuit gegaan, dus ik hoef gelukkig niet terug te rekenen.

Volg ook de andere zuinige eters, die vaak een heel erg andere kijk hebben op het geheel als ik:

Morgen even kijken of ik wat goedkope variatie voor op het brood kan bedenken. Lekker een stuk chocolade van de drie repen die ik heb gekocht schaven als alternatief van hagelslag zit in ieder geval in de planning.

Filed under: Koken Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.