Braindisorder If you are not free to choose wrongly and irresponsibly, you are not free at all.

3Sep/111

Inpakken

Dennis had heeft gister zijn bagage compleetgemaakt door een helm aan te schaffen, maar nu ben ook ik klaar met het inkopen. Vanmorgen als laatste nog even een dun wintersportfleecegeval gehaald met 50% korting. Mocht het onderweg dus gaan sneeuwen zal dat geen belemering meer zijn. Ik heb alle spullen in hersluitbare diepvrieszakken zodat zelfs bij een val in de sloot alles droog blijft.

We gaan maandagochtend weg. Voel je vooral vrij om ons aan te moedigen, uit te schelden dat we harder moeten of een ander berichtje achter te laten. We zullen de berichtjes minimaal 1x per dag even doorspitten bij het updaten.

Filed under: Steppen Leave a comment
Comments (1) Trackbacks (0)
  1. De helm van Dennis is helemaal geweldig! We hebben hem nog nooit zo stoer gezien 🙂 Veel plezier samen, we duimen voor mooi weer! Groetjes Ruud & Linda.

    [Reply]


Leave a comment

No trackbacks yet.