Braindisorder If you are not free to choose wrongly and irresponsibly, you are not free at all.

16Jul/111

Tip tegen slapenloosheid

Ik heb af en toe last van slapenloosheid en mijn steeds drastischer wordende slaapapneu helpt ook niet echt mee. Note to zelf, binnenkort maar eens uitzoeken wie mijn huisarts ookalweer is. Maargoed, een collega gaf mij pas een tip dat je hoofd koelhouden zou helpen. Met wat googlen kwam ik erachter dat er pas een experiment is gedaan met een speciaal hoofddeksel dat je hoofd koeld. Het komt er op neer dat je hoofd door de koeling minder aan stofwisselen doet en de hele boel dus rustig wordt. Dat apparaat is nog niet op de markt, want hij moet nog verder uitgetest worden, dus ik zelf maar wat bedacht.

Ik heb nog nog een fleece bandana, maar een muts werkt ook wel denk ik. Dat onder de kraan goed koud natmaken en met je natte muts naar bed. Als je dat waterballet in je bed niet zo'n fijn idee vindt dan kan je het ook in een plastic zakje in de diepvries leggen, maar dat effect is minder denk ik.

Het was eerst even schrikken hoe koud het aanvoelt, zeker op mijn kale huidje, maar ik merkte wel vrij snel dat de drukheid allemaal wat minder werd. Binnenkort maar eens proberen met echt koud water wat even in de vriezer heeft gelegen. Ook maar kijken of ik een andere oplossing kan bedenken met dubbele badmuts of, zodat ik niet al dat water in mijn bed heb, misschien zelf een contructie maken met goedkope cpu waterkoeler.

Ik ben wel positief over het eerste resultaat en kan iedereen die er last van heeft het aanraden om het iig. te proberen.

Filed under: Leven Leave a comment
Comments (1) Trackbacks (0)
  1. Ik heb al een waterkussen gevonden die je zelfs in de vriezer kan doen.

    [Reply]


Leave a comment

No trackbacks yet.