Braindisorder If you are not free to choose wrongly and irresponsibly, you are not free at all.

16Aug/100

Whisky & pagina’s

Even klein paginaonderhoud. Music & Series heb ik verwijderd omdat daar veels te veel bijkomt om dat bij te gaan houden. Als ik een goede manier heb gevonden om dat te automagiseren komen ze weer terug. Als mensen nog leuke comics weten voor de comics, please comment.

Verder heb ik een pagina Whisky toegevoegd, met daarin mijn bescheiden (ex-) collectie. Ik weet niet of het voor buitenstaanders interessant is, maar het is dan ook meer voor mijzelf. Ik heb nog wel ergens data met hoe lekker ik ze vond, maar dat moet allemaal nog opgezocht worden en daarna de lijst verder aangevuld. Of ik schrap die oude proefgegevens en begin gewoon opnieuw met wat ik nog open heb staan en doe een simpel 1 - 5 sterrensysteem. Heb ik meteen weer een excuus om flessen die ik al maanden niet aangeraakt heb weer eens open te doen.

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.