Braindisorder If you are not free to choose wrongly and irresponsibly, you are not free at all.

7Feb/100

Municipal Waste @ de Melkweg

Afgelopen week was ik geveld door een griepje waardoor ik Machine Head in de Heineken Music Hall al had moeten laten schieten. Mijn metalbuddies wisten mij te melden dat ik een onwijs strak, maar te hard concert had gemist, wat het balen niet echt minder maakte. Maargoed, het leven is geen pannenkoek, dus uit bed kruipen, kopje soep erbij en proberen beter te worden, want ik wilde en weer aan het werk en er kwam zaterdag nog een concert van Municipal Waste in de Melkweg aan. Gelukkig was ik tegen de tijd dat zaterdag aan was gebroken weer redelijk op orde en dus op naar Amsterdam!

Het optreden van krap drie kwartier wat ik daar meemaakte is denk ik wel één van de meest energieke optredens met het meest enthousiaste publiek wat ik in tijden heb gezien. Wat een rush. Circlepit na circlepit na cirlcepit. Hieronder een nummertje opgenomen met mijn N900, waar ik nog een post over moet maken.

YouTube Preview Image

Filed under: Leven, Video Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (1)

Leave a comment