Braindisorder If you are not free to choose wrongly and irresponsibly, you are not free at all.

15Oct/090

Horrorgordijn

[image title="_IMGP0846" size="thumbnail" id="1039" align="left" ] Hoezee! Mijn met 'bloed' besmeurde gordijn is gearriveerd!

Eigenlijk wilde ik dat ding bij ThinkGeek bestellen, maar die pleurisyanks vragen 30 dollar voor international shipping. Dan mag de dollar best heel erg gunstig staan, maar 30 dollar bezorgkosten voor een product van 20 euro is het toch niet helemaal. Via google bleek het een populair, en op andere plekken veel goedkoper, product en voor 21 euro (inc. bezorgkosten), de Engelse pond staat ook heel lekker, heb ik hem binnen 6 daagjes binnen van ParamountZone die dezelfde soort geekspulletjes verkopen als ThinkGeek alleen dan voor minder.

Het enige probleem was dat de plek waar hij hangt (voor de voorraad-'kamer', wat een voormalige douche is), hangt de stang te hoog, of het gordijn is te kort en het huidige langere gordijn schijn wat door. Binnenkort dus maar even shoppen voor een wit egaal douchegordijn zodat alles netjes weggeborgen is, maar je niets door het stoere gordijn ziet schijnen.

Voor wie niet weet uit welke film het bebloede gordijn komt: klikkieklik

Filed under: Gadgets Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.