Braindisorder If you are not free to choose wrongly and irresponsibly, you are not free at all.

13Aug/094

Klussen tegen muggen

Ik heb heel mijn leven, afgezien van wat Ikea-meubels, verf en een vloertje hier of daar, eigenlijk nooit echt geklust. Nooit gaten in muren geboord, nooit een waterleiding verlegt of andere vergelijkbare dingen. Het is niet dat ik twee linkerhanden heb, maar er was altijd wel iemand 'in de buurt' die het beter en/of sneller zou kunnen, tenminste, dat was altijd mijn excuus inschatting.

Nou is het wat later in de zomervakantie, sterker nog, hij is helaas bijna afgelopen. Dat gaat, buiten de terugkomst van al het campingvolk, ook gepaard met wespen, muggen en meer van dergelijke insecten dan in het begin van de zomer. In het weekend en op mijn thuiswerkdag heb ik met het warmere weer lekker alles open staan. Een heerlijke windtunnel van zomerse lucht, maar helaas is enkel één kant beschermd met een muggenforcefield aka hor. Hierdoor heeft het hor aan de ene kant dus eigenlijk geen enkel nut. Pas was ik het zat en ben ik maar aan het klussen gegaan. Horren geshopt en de nodige gereedschappen die ik zelf niet had (zaag en accuboor) ben ik aan de slag gegaan. Het blijkt dat ik kan klussen. Goed, goed, het is niet ingewikkeld om wat horinstructies te volgen en een paar schroefjes de muur in de rammen, maar toch.

Op naar de volgende klus.

Filed under: Foto's, Leven Leave a comment
Comments (4) Trackbacks (0)
 1. Alles wat vliegt zonder motor of veren is hinderlijk. Staat er ook 230V op die horren?

  [Reply]

 2. Zo, laat ik ook eens wat van me horren.

  :’ )

  [Reply]

 3. Ik heb hier misschien ook nog wel wat leuke klusjes voor je 😉

  [Reply]

 4. Mosquito can be prevented as long as you keep your household clean and secured all the time. This post will be very helpful most especially this summer season.

  [Reply]


Leave a comment

No trackbacks yet.