Braindisorder If you are not free to choose wrongly and irresponsibly, you are not free at all.

23Aug/092

Fietsen: een tussenstand

Ik ben de afgelopen week enthousiast in de weer geweest op de fiets, maar ik denk dat ik mijn stedelijke bevindingen van stukken waar ik nog nooit geweest ben en delen die ik wel goed ken voor een aparte grote alomvattende rant over de treurnis van een poging tot stad bewaar.

[image title="fietsen_tussen1" size="full" id="809" align="center" ]

Filed under: Leven Leave a comment
Comments (2) Trackbacks (0)
  1. Leef je nu zó gezond dat je deathclock widget van schrik van je blog is afgedonderd? 😛

    [Reply]

  2. Sporten is niet gezond. Tenminste, er is een onderzoek, studie of iets soortgelijks die vaststelt dat elk mens een x aantal hartstlagen heeft afhankelijk van een y aantal factoren.

    Sporten zou dus je leven drastisch verkorten, maar dat is weer met dezelfde (of een andere), ik weet het even niet meer. Moet het opzoeken, maar met een potje seksen zou je je leven weer verlengen. Een soort van ‘buttered cat paradox’.

    De reden dat het weg is omdat de widget raar begon te doen bij een datum die te ver weg was. De berekeningen en percentages klopten voor geen meter meer.

    [Reply]


Leave a comment

No trackbacks yet.