Braindisorder If you are not free to choose wrongly and irresponsibly, you are not free at all.

15Aug/092

Dik

Ik ben ong. twee jaar geleden gestopt met roken. Ik ben toen, om het te compenseren ofzo enthousiast gaan fitnessen en heb dat best een tijdje volgehouden, maar toen ik druk bezig was met huis zoeken, met de gemeente om mijn huis te verkopen, etc. is het steeds minder geworden totdat het uiteindelijk helemaal niets meer was. Ik ben in die tijd tot nu bestwel in volume toegenomen en ben het nu zat geworden dat ik na een paar trappen lopen al aan het hijgen ben.

Vannochtend een nieuwe simpele omafiets gekocht. Fietsen staan bij mij altijd buiten en hoe minder onderdelen hoe minder er stuk aan kan gaan.
[image title="_imgp0768" size="medium" id="791" align="center" ]

Maar een beetje dom fietsen is opzich wel leuk, maar ik vond dat ik een soort van 'doel' nodig had om het voor mijzelf boeiend te houden, dus heb ik een kaart van Alphen a/d Rijn gepakt. Nouja, een goede degelijke kaart die als één plaatje heel Alphen netjes laat zien met alle straatnamen en dergelijke erbij viel nog niet zo heel erg mee, dus heb ik mijn eigen kaart maar gemaakt mbv. bing maps.

Alphen aan den Rijn (png) (3896 x 3904) (3.8 MB)

Mijn doel is elke straat van Alphen doorfietst te hebben en dat ga ik elke keer aangeven met blauw. Alles wat nu wit is op de kaart moet dus blauw gaan worden. Bovendien ga ik nog even kijken of ik mijn Pentax handig en stabiel kan monteren op mijn fiets zodat ik fietsfilmpjes kan maken, zoals die bv. ook voor treinen bestaan.

Verder ga ik het fitnessen weer oppakken en elke zondag even een zwik baantjes trekken in het zwembad.

Update: eerste kaart met blauwe lijnen toegevoegd:

[image title="kaartalphenfiets_1" size="thumb" id="802" align="center" ]

Filed under: Leven Leave a comment
Comments (2) Trackbacks (0)
  1. goed bezig!

    [Reply]

  2. De laatste keer dat ik heb gefietst was desgevraagd met mijn dochter naar het zwembad in Woerden. Uiteraard was dat dicht – zwembaden zijn altijd dicht als ik er naartoe ga – dus fietsten wij onverrichter zake weer terug naar huis. Daar aangekomen waren mijn genitalia gevoelloos. Zo dood als een pier. Het hing erbij, maar was er niet meer. Na een minuut of vijf kwam het gevoel daarin weer terug, maar de gebeurtenis was dermate traumatisch dat ik nooit meer zou fietsen.

    Ik zet er een fles wijn op dat ik dat langer volhou dan jij jouw ‘health fit’ 😛

    [Reply]


Leave a comment

No trackbacks yet.