Braindisorder If you are not free to choose wrongly and irresponsibly, you are not free at all.

8Apr/091

Twee weken geen nieuws

Ik ben mij vandaag opeens gaan beseffen wat voor ontzettende hoeveelheid nieuws ik elke dag tot mij neem. Van 's morgens vroeg al op nu.nl, overgaan op dePers en Metro in de trein om verder de hele dag door RSS-feeds, websites, ed. in de gaten te blijven houden om vervolgens thuis vrolijk verder te gaan met discussieren over het nieuws op FOK!, SA, MSN, etc. (om een of andere reden komt het laatste nieuws niet zo vaak ter sprake in de kroeg)

Om eens te kijken hoeveel rust geen nieuws tot mij nemen zal geven en tegelijkertijd enigsinds bijhouden hoeveel nieuws je toch tot je krijgt ookal ben je er niet actief naar op zoek ga ik twee weken lang geen kranten lezen, geen nieuwswebsites lezen, FOK! vermijden, SA vermijden, geen RSS-feeds lezen en op mijn vaste online hangout de nieuws-topics en het nieuwsforum vermijden. TV keek ik toch al niet, dus op het journaal ed. hoef ik niet te letten.

Ik ga zowaar, ik heb als het goed is toch veel tijd over, ook proberen een beetje bij te bloggen hoe het bevalt en vooral wat ik wel mee krijg. Ik hou er van om dit soort dingetjes netjes te plannen en start 13 april en stop dus twee weken later op 27 april. Een mooie datum, want op die dag wordt mijn internet aangesloten in mijn nieuwe stulpje en kan ik meteen beslissen of het bevalt en of ik er eventueel mee door wil gaan, maar dan zonder SA en FOK te mijden.

Nog even een paar dagen bewust het nieuws wel meekrijgen als referentiepunt waar ik straks WELP een boek zal gaan lezen oid.

Filed under: Leven Leave a comment
Comments (1) Trackbacks (1)

Leave a comment