Braindisorder If you are not free to choose wrongly and irresponsibly, you are not free at all.

31Jan/090

Slaapschema-experiment

Geïnspireerd door actie van Mark waarbij hij een maand lang zijn verslaving (wow) opzij legt, om het ongetwijfeld een maandje later weer vol overtuiging elk beetje vrije tijd in het spel te steken, heb ik mij er toe gezet om iets wat ik al een tijdje semi-half probeer door te zetten. Gediscliplineerd, urhm, op vaste tijden, opstaan en slapen.

Ik ben van plan om de gehele maand februari, op doordeweekse dagen, exact om 05:00 op te staan en om 23:00 te gaan slapen. Ik zit de laatste maanden al op een soortgelijk schema, maar dan verschillend per dag, waarbij het soms 08:00 op is en de volgende dag weer 05:15.

Normaal gesproken knutsel ik douche, kleren en alles in een half uurtje bij elkaar, maar dan heb ik een vol uur extra en dan ben ik ook nog eens netjes om 08:00 op mijn werk, ipv. soms 7:30 en dan weer 8:30.

Ik ga tripreports schrijven zoals Mark dat wel doet, maar ik zal proberen met enige regelmaat bij te houden hoe een strak en vast slaapschema bevalt.

Filed under: Leven Leave a comment
Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.