Braindisorder If you are not free to choose wrongly and irresponsibly, you are not free at all.

1Nov/080

Pentax Optio M50

[image title="Pentax Optio M50" size="thumbnail" id="131" align="left" linkto="viewer" ]Mijn nieuwe speeltje is binnen! Een Pentax Optio M50.

Ik heb eerst lopen kijken naar digitale spiegelreflexcamera's, die uiteraard een veel beter resultaat geven dan dit kleine gevalletje, maar ik bedacht mij elke keer dat ik zo'n groot geval nooit mee ga nemen en dat ik dan na een paar keer dat ding meeslepen om mooie foto's te maken dat ding steeds thuis ga laten liggen en het gewoon zonde van mijn geld is.

Dus ben ik gaan kijken naar (heel erg) compacte digitale camera's die licht zijn en ik zo in mijn zak kan steken en overal naar toenemen. Goed, je moet enorm in kwaliteit inleveren, maar ik ben toch verre van een professional en zal het vooral gebruiken voor "vakantiekliekjes". Bovendien was de Pentax Optio M50 maar € 119,-, krijgt goede reviews en zit propvol met onzinnige digitale opties (jeej).

Nu alleen nog even de handleiding doorspitten voor wat instellingen.

Comments (0) Trackbacks (0)

No comments yet.


Leave a comment

No trackbacks yet.